WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - RSC Koersel  5 - 0  (3-0)

DATUM 14-10-2011  20:20

DOELPUNTEN

VERSLAG De youngsters van beide ploegen beginnen nerveus – té nerveus – aan de partij. Het duurt 10 minuten eer het overwicht van ZVC in cijfers wordt uitgedrukt. Daarvoor zorgt Munters, die een zuivere hattrick uit de sloffen schudt:

- 10' Munters rondt een oogstrelend passenspel zegevierend af: 1 – 0;

- 16' Munters gaat alleen zijn gang, omzeilt een paar tegenstanders en besluit van op redelijke afstand: 2 – 0;

- 22' Munters tikt een verre uitworp van doelman Trippaers met de punt van de voet over de Koerselse keeper heen : 3 – 0.

De tweede helft is nog maar net begonnen of Munters laat zich weer opmerken: 4 – 0 in de 27' en 5 – 0 in de 33'.

De laatste 20 minuten zijn er te veel aan. Koersel dringt nog wel aan, maar faalt bij de afwerking.

De Kampse beloften weten dat de buit binnen is en spelen de wedstrijd goed georganiseerd en rustig uit.

Wie de man van de wedstrijd is? Je mag driemaal raden!

De scheidsrechter was bijwijlen afwezig, maar moest zich niet extra inspannen om een faire wedstrijd in de hand te houden.

Voor de beloften van ZVC is de start van het kampioenschap een schot in de roos. En dat voor een ploeg waarvan de spelers, voor een paar maanden, mekaar niet kenden. (Clamonz)

De ploeg van de beloften: Trippaers, Boonen, R. Di Giambattista, Triekels, Munters, Pauwels, Trabucco, Bormans, Van Kort.